2013. márc. 21.

La Costa con il sole e con la neve

.
fent a kékségben a la-Costa házacskái



Peppino minden kutyától megkapta a besorolást, meglehetősen hátul a rangsorban, ami számára az otthoni kényuralom után elég szokatlan volt. Itt már béke van.





Peppino és Gia sokat falatoztak a csipkebogyóból, vegyünk róluk példát, kell a C vitamin!




 sár és májvirág

 nyuszi ül a fűben:)

 Oreste Wilson az arisztokratikus allűrökkel rendelkező cirmos, akit mélyen felháborított, hogy kutya tartózkodik az ő  lakosztályában. Harcra készen az ajtóban...sajnos Peppino is...

másnap már nyoma se volt a tavaszi napsütésnek

Bent a jó melegben. Pepe és Peppino, Apa és Fia.










11 megjegyzés:

  1. Köszönet a Peppinós képekért. Cukifalat !

    VálaszTörlés
  2. Ó,de jólesett a képeket végignézni,biztos,hogy megismétlem!!!!!!!
    Milyen szívesen sétálnék ilyen szép helyen,de majd lesz az is.Egyenlőre felénk szakad az eső.Aggódom az ország Keleti részéért,a belvíz miatt.

    VálaszTörlés
  3. A kutyusok hogyan eszik a csipkebogyót????Ami lehullott?Hiszen igen tüskés...
    A májvirág nagy kedvencem, több emlékem fűződik hozzá.Évtizedek óta van ,volt a kertemben,de tavaly eltünt, újra kell vennem.
    A cicusos képek: annyira hiányzik a Cicónk!!!!!Édes kis szőrgombolyag.:)
    A havas képekhez érve : hoppá!-szaladt ki a számon.:)Itt is várható még kicsiny hó.
    Olyan jó látni titeket!!!!!!
    Peppino ölbe kucorodós fotója is édes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Mammka, a lehullott csipkebogyókat ették, illetve egy kicsit az ágvégekről. Peppino egyelőre mindent megeszik, válogatás nélkül, remélem később azért az ösztönei diktálják jobban, mit nem szabad. Azt megtanítottam, hogy másoktól, illetve utcán földről semmit se. A képeken a kutyusokkal a La Costa két lánya látható:)
      Nekem a kedvenc a legalsó kép, ahol Pepe Peppino vállára teszi a mancsát, olyan atyailag:) csak sajnos a kis képen alig látszik.

      Törlés
    2. Cirmos és Peppino nincsenek jóban? Vagy Peppino játszani szeretne vele,amit Cirmos nem tűr el?
      A mi Bonifácunk a diót eszi.:) Törtem diót a madárkáknak és kitettem a teraszra egy kőedénybe,erre azt láttam,hogy Boni bőszen eszi.Állítólag nem igazán jó,bár szerintem a kutya jobban tudja.Így is össze szokta szedni a földről és feltöri magának.:)
      Pepe és Peppinos képet próbáltam jobban megnézni,sajnos nem látom az atyai mozdulatot,bár sugárzik az egész kép.

      Törlés
    3. Nincs az a kutya, akitől félteném Peppinót, de macskától...háát, láttam már nagyon csúnya találkozásokat, és Peppinó elég vehemensen barátkozik. A falunkban, ha már messziről látják, a kutyatulajdonosok ölükbe kapják nyüszítő ebeiket:) ki se lehet nézni belőle milyen vehemens és a fajtára jellemző végtelen önbizalommal valamint nulla félelemérzettel rendelkezik.

      Én is azt hittem eddig, jobban tudja a kutya, mi jó neki. Nem tudom, hogy van, de kiskorukban sok hülyeséget is megesznek, akár mérgező dolgokat is. Pepinél legalábbis ezt látom. Aztán felnőtt korukban gondolom, már nem. Sokszor sétálok a nagykutyákkal az erdőben, és oda se hederítenek pl. a mérges gombákra. pepi, lehet hogy kipróbálná..de nincs nagy tapasztalatom, mások azt mondják, ez fajtafüggő is. Pl. a Golden retriever mindent megeszik, szőlőt, fokhagymát, ami kifejezetten mérgező neki. Teszek fel egy nagyobb képet!

      Törlés
  4. Hazajöttem a munkából későn este, és szépen egyenként megnézegettem a képeidet. Kifejezetten jól estek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egészségedre drága Éva:) Nekem is nagyon jól esik, ha itt jártok!

      Törlés
  5. Hangulatos kepek,gyonyoruseges szinekkel!
    es kabatkas Peppino-st is kaptunk :)
    koszi!

    VálaszTörlés
  6. Szia Keresztyén!

    Örülök, hogy Te is meglátogattál!

    3 éve élünk Olaszországban,nagyon szeretem én is...az ételeket, ahogy öltözködnek, adnak magukra még a legidősebbek is. Sokat sportolnak, 75 éves "bácsi" -nem is illik rá a bácsi szó, eszedbe se jutna, mezben bringázik vidáman. Sokan énekelnek magukban az utcán..jó, lehet mondani, jobbak a körülmények. De azért nem annyira! Van mit tanulnunk tőlük életszeretetben, optimizmusban. Hogy azt élvezzük, amink van!
    A római rokont én is irigylem kicsit:) Nehéz innen lesz a hazatérés, bármennyire is szeretem Budapestet, ez mind itt nagyon fog hiányozni.

    Saját kutyánk csak a kis fehér, barna foltos fejű Peppino:) ő jön velünk majd haza Magyarországra.

    VálaszTörlés
  7. Hangulatos az egész sorozat, egy képregény, az én kedvencem is az atyai mozdulat, megható nagyon! Még nem láttam ilyet! Lehet tanulni a kutyáktól! :-)
    Ölel: Szilva

    VálaszTörlés