2011. aug. 2.

Siena con Eszter e Katka

..
Köszönet Robertonak és barátainak vendégszeretetükért, kedvességükért, főző és pilóta  tudományukért,  amivel felejthetetlenné tették ezt a két napot.


Grazie a Roberto e a suoi amici per la loro ospitalitá, gentilezza,
conoscenza perfetta come cuochi e piloti che ci hanno fatto indimenticabili
i due giorni passati insieme.




 


5 megjegyzés:

  1. De hangulatos!
    Majd meséljetek is hozzá ám!
    Szilva

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Judit! Nagyon klassz!
    Tessék belevágni a képeslap-business-be! :)
    Katka

    VálaszTörlés
  3. Ciripke, szia,
    olyan nehéz így mesélni, igaz? Inkább a képek beszéljenek! Bár, ha hazajöttök, pótoljátok majd élőszóban, úgy minden könnyebben megy - nekem legalábbis :)
    Élménygazdag napjaitok lehettek, ez látszik a képeken! Jaj, az a ciprussor! Hallottam, h Toszkána védett jelképe lett/sz:)

    VálaszTörlés
  4. Szilva, nemsokára:)

    Katka, a képeslapbizniszbe sajnos már belevágott valaki más...lelopta a blogomról a balatoni stéges fotót, ahogy ugrom a vízbe és egy ismerősöm képeslapként látta viszont Világoson.

    Merci, szia, ma egész nap az a gyönyörű szélfútta fehér függönyös, virágos, vízzöld üveges szobád járt a fejemben, meg az, hogy idén nem adatott meg nektek amit legjobban szerettek, a tenger látványa. Remélem mihamarabb megadatik!

    Védett jelkép a ciprus, és nagy baj van velük, sorra támadja meg őket egy gesztenyevészhez hasonló gomba...száradnak el százával. És nehéz lesz pótolni a hiányt, amíg újra nőnek röpke 50 év alatt.

    VálaszTörlés
  5. Judit, olyan jo vegignezni a kepeket.. biztos hogy telen gyakran fogok rakattintani. Napsutest potolni elmenyekbol meriteni...

    VálaszTörlés