2013. ápr. 4.

Primaverile finalmente- végre tavasz




 tavaszi spárgaleves

Peppino egyelőre nem disztingvál:mindent megeszik, amit csak talál. Szerencsére a százszorszép és az ibolya valóban ehető:)

4 megjegyzés:

  1. Peppino igazán szerencsés kiskutya. Gyönyörű helyeken jár és mindig szeretik. Csupa öröm sugárzik a lényéből. Jó nézni ahogy fejlődik.

    VálaszTörlés
  2. Ebből látszik, egy blog milyen csalóka képet mutat:) Ez a kis mező közvetlenül a házunk előtt van, ez tényleg nagyon szerencsés dolog, a kastélyhoz tartozik, ezért mindig nyírják a füvet, ideális. Sok kutyás ismerőssel is találkozhatunk, ami neki is nagyon jó. Otthon a helyzet messze nem lesz ilyen ideális...kis lakás, a környéken nincs park, ez nálunk nem olyan nagy divat, pedig volna hol kialakítani, pl. otthagyott építési törmelék helyén. A füvezést lehetne fizetni a építési törmeléket otthagyó büntetéséből. Nem vagyunk olyan kutyaszerető ország, mint az olaszok.

    Szóval Peppino kicsit el van kényeztetve:)fegyelmezett szeretetre van szüksége, mert nagyon önfejű, és mint kiderült, ez nekem nagyon nehezen megy. Így aztán ha nem akar sétálni, akkor csak vonszolni lehet, és számos eszközével bosszulja meg az "erőszakot", akkor szeretne enni, amikor éppen eszébe jut, és éktelenül zörgeti a tálját,de akkor semmiképp, ha éppen ebédidő van, harap, karmol:)de ha kicsit megszidom, borzasztóan szívére veszi, könnyes szem, órák hosszat tartó sértődés. Én is tanulok magamról sokat általa. De ezekről mind nem ő tehet, érezheti bennem a labilitást, következetlen szeretetet.

    VálaszTörlés
  3. De jó látni ezeket a képeket, színeket,virágokat( és köztük Peppinot) ilyen a tavasz????,,,,
    Nálunk csak szürkeség, eső,sár.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem otthon is végre eljön a jó idő, csak ne rögvest 30 fokkal!

      Törlés