2013. febr. 12.

Nevicata

.

Mi se maradtunk ki a nagy havazásból, szerencsére.

 


 















15 megjegyzés:

  1. Csodaszépek a fotóid, mint mindig!

    VálaszTörlés
  2. komolyan összehúztam magamon a felsőmet, olyanok a képeid, hogy éreztem a szelét:))


    régi vágyam, hogy hópelyhet fotózzak, eddig még nem sikerült
    neked gratulálok,. zseniügyes vagy:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hópelyelyfotóhoz mindenképp makró kell..és jó, ha nem vizes vagy porhó, jó hideg van, és valami hidegre és sötétre esik, mondjuk egy vaspad. Ez az elmélet...itt sajnos általában nagyon vizes hó esik, és rögtön elolvad, nekem se sikerült még olyan, amilyet szeretnék:) Majd otthon!

      Törlés
  3. Amikor a délutáni hírekben meghallottam, hogy Olaszországban szakad a hó sejtettem: gyönyörű fotók várnak rám.

    VálaszTörlés
  4. http://2.bp.blogspot.com/-5GVY862BR2U/URp1R58CNCI/AAAAAAAADp0/Vajwo18Xip4/s1600/ablak.jpg - Ennél a képnél (sorban a 8. - a bezárt ablakos) nekem azonnal Holle anyó jutott eszembe :-)
    Még nem döntöttem, örüljek-e vagy szomorkodjam: nálunk valószínű idén nem lesz tél - vagyis eddig nem volt, leszámítva két aprócska pihézést.... Pécs átkerült az afrikai zónába. Majd nyáron is érezhetjük ezt....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom ezt a nagy pelyhes hóesést, nekem is mindig a mesék jutnak eszembe! Én a 4 évszak mellett vagyok, csikorgó telet, normális, nem 35 fokos tavaszt tartom normálisnak nálunk. Az otthoni száraz sivatagi nyarak nagyon sokat ártanak minden szempontból..

      Törlés
  5. ÓÓóóóó! csodaszép képek!!!!Nekem még nem sikerült hópelyhet fotózni,de nem adom fel.:)Tegnap erre esett a hó, ma nem: már hiányzik.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rögtön elolvadt itt is sajnos...várom az újabb eresztést!

      Törlés
  6. This is so lovely! The color and texture of the bud are just exquisite. Excellent job!

    VálaszTörlés
  7. A tél nemhogy elviselhető, de szerethető! A tompa, lágy gyöngyház fények, a hópelyhek megfigyelése a kabát sötét anyagán(mint egy kisgyerek:)), megérkezni az otthon melegébe, pompás!
    Kéretik a csepp terrierről tudósítani (ha lehet ilyen kívánság): rózsaszín-e még az orrocskája? Mi a helyzet falkavezéri ambícióival? Ó, igen, ez ismerős, a "kis kutyában hatalmas egyéniség" című képlet! Csak következetes szeretettel kezelhető, azt hiszem. :) Off, elnézést: nálam most két törpeschnauzer testvér lakik, 13 évesen kellett menniük előző tulajdonosuktól. Terrier vérvonalat képviselnek, vitathatatlan! :) Újra van részem benne.
    Luca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Luca, egyetértek! Meg kell a télben találni, ami szép, és akkor nem tűnik majd olyan hosszúnak.
      Peppi orrát illetően, már egyre nagyobb terület csillog feketén-nedvesen, eltűnőben a szívecske..a következetes szeretetet nem árt gyakorolnom, nem nagyon sikerül egyelőre. Roppant makacs a kis foltos, most próbálom szoktatni sétára, csak úgy gyűrődik a pofácskája a nagy ellenállástól. Pont úgy hisztizik,mint egy kisgyerek:) nyekereg, mint a rozsdás vasajtó, bezzeg aztán a négy fal között!!

      Bátor vagy Luca, és hatalmas lehet a szíved, 2 törpesnaci ráadásul 13 évesek! Minden elismerésem!

      Törlés