2012. okt. 8.

La Costa in ottobre

.
ilyen színes volt a természet ezen a hétvégén:





Az erdőben:








A Galbusera nerán:





 Giának csak az orra látszik ki a terítő alól:)

25 megjegyzés:

  1. Most légy okos, Éva!:-) Hogy lehet szavakba önteni a látvány rád tett hatását?
    Áhhh, inkább végignézem mindet újra.Kedvence a közeli szőlős-poharas és alatta a gesztenyés-függönyös.
    Ja, és Gia orra!:-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nagyon érdekel, hogy másnak melyik az a fotó, ami megérinti, köszi, hogy megírod nekem mindig.
      Drága Gia kis kiszáradt földes orra:)

      Törlés
  2. Egyetértek Évával(megjegyzem, sok mindenben:)) Szeretem a fotóidat! Az angyalka a végén...Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Évának nagyon sokat köszönhetek, egyrészt a csodálatos blogja által, másrészt, akiket Ő kedvel, azokat én is mindig nagyon megszeretem. Azt hiszem én is egyetértek vele sok mindenben:)

      Köszönöm, hogy itt jártál!

      Törlés
  3. Nagyon szép, hangulatos fotók!

    VálaszTörlés
  4. Cirip, tündérmesét írtál... el vagyok ragadtatva! imádom az őszt!
    Szilva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szilva, pedig te téli vagy:)))de nem is lehet nem szeretni.

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Kedves Györgyi, remélem ha egy mákszemnyit is, de hozzájárul a gyógyulásodhoz.

      Törlés
  6. Mit is mondhatnék - "szép, mint mindig énnekem"...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márta, örülök, hogy tetszik, olyan szép lehet a Dunapart is! Mindjárt meg is nézem.

      Törlés
  7. Istenem,micsoda csodálatos képek!!!!!!!!Én csak ilyen megszokottan tudom magam kifejezni,mert erre nincsenek szavak....

    Szóellenőrzés: többször megpróbálod úgy,hogy rákattintasz arra a nyílvégű kis karikára? Mert valaki azt tanácsolta nekem, és amikor a leolvashatóbb,akkor írom be. Neked még akkor sem sikerül? Szörnyű különben ez a szóellenőrzés: idegtépő.

    Nagyon köszönöm a kedves szavaidat!!!!Én nem terveztem abbahagyni a blogírást,csak néha erősebben tör rám a furcsasága,pedig már megszokhattam volna....Öregszem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, nem az öregség, bizonyos dolgokat én se szokok meg, csak meg kell tanulnom elfogadni. Nekem is van olyan olvasóm, aki majd' mindig itt jár, de még soha nem írt egy sort sem. Aki maga is blogot ír, tapasztalhatja, mennyire lehet örülni a hozzászólásoknak. Szerintem ezzel megtisztelem azt, aki örömet szerez nekem. Mert hát azokat a blogokat látogatom, ugye, amik örömet szereznek? De el kell fogadnom, hogy ilyen is van. Mint p.l olyan is, hogy ezt a blogot annak idején kiutazásunkkor az otthoni barátnők kedvéért indítottam. Aztán ide se bagóznak, egy drága kivétellel.

      Törlés
    2. Megkérdezhetem,hogy milyen géppel fotózol? Annyira szeretnék magamnak egy jobb gépet,amivel közelebb hozhatom a madárkáimat,de a családom férfitagjai azt mondták,hogy ne álmodozzak.:(

      Törlés
  8. Eszembejutott még valami a szóellenőrzéssel kapcsolatban: először azt hittem,hogy ami ott nagy betű, azt nekem is úgy kell írni, DE NEM.Lökött számok és lökött betük,kisbetük.
    Kiváncsian várom a fejleményt.Egyébként én mindenkitől legszívesebben kérném,hogy vegye le a szóellenőrzést, inkább moderálja a kommenteket helyette.
    Borzalmas ez a robotosdi.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Mammka az ötleteket! Tegnap este megoldódott. Biztos kevés ember vallja be, ha ennyire együgyű mint én:)Szóval én következetesen félreolvastam ott a kis szöveget: írja be a kért szót, hát én szorgalmasan írogattam. Mígnem feltűnt, hogy nem is az van odaírva hogy kért, hanem, hogy két szót. Kettőt? és akkor láttam, hogy szám is van ott, hogy én teljesen eltekintettem ettől...
      Feelingmrbean, ahogy Márta mondaná.
      Amúgy borzalmas a robotosdi, nem is értem. nekem még sose kellett moderálni semmit, hogy el ne kiabáljam.

      Törlés
    2. Örülök,hogy sikerült!!!!!!!Nem vagy te együgyü.:) És sokan kérnek segítséget netkezelés ügyben, én is. Egymásnak segítünk.

      Törlés
  9. Már megint varázslat történik az általad készített képeket nézegetve...
    A természet felragyogása színekben, akár erős és vad színekben (a tél barnás-szürkéje előtt), a fáradó napsütésben, és ezek már az utolsó előtti pillanatok, amik megérdemlik, hogy odafigyeljünk rájuk. Jó, hogy felhívod rájuk a figyelmet. Jó, hogy van ez a blog.
    Luca

    VálaszTörlés
  10. Gia orrocskájáról: nálunk bevált, hogy pici olivaolajjal bekentem a kezem, és finoman, leheletnyit végigsimítottam a kutyusom orrát. A föld is kevésbé tapadt oda. Egyszer kaptunk szarvasfaggyút, az roppant népszerű volt! Télen a tappancsokat is bekentem, tündéri volt, ahogy "lábujjhegyen" eltipegtek a kosarukig, és a felesleget gondosan és átszellemülten lenyalogatták. :) Elnézést az offolásért!
    Luca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm az ötletet,(ez nem is off!)viszek neki finom olívaolajat:) Gia nem a saját kutyusom sajnos, csak rövid ismeretség után második gazdájává fogadott (ami Konrad Lorenz híres kutyológus szerint komoly jellemhiba. Ha minden jól megy és el se kiabálom, lesz hamarosan saját kutyus is, Pepe elsőszülött fiacskája személyében.

      Törlés
  11. a piros pettyes lepke álcsüngő, a jámborfajta?
    ó, az erdeiek, kutyások és gombások...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Baritas, igen azt hiszem, álcsüngő. De van vérmes is belőle?

      Törlés