2011. aug. 19.

Végre Balaton újratöltve

.
Hazafelé jövet Olaszországból mindig megállunk a Balaton partján, hogy azonnal beledughassuk fáradt talpainkat selymes vizébe. Most Világoson álltunk meg, és a helyi kisközértben ismerős képre bukkantam képeslap formájában: a képet tavaly fotózta Marci.
(http://ciripbogar.blogspot.com/2010/08/vegre-balaton.html)
A bejegyzés feltűnően sokszor volt megnyitva, gondoltam, más is szereti a Balatont, nem csak én, de az eszembe sem jutott hogy a helyi képeslapbiznisz kebelezte be a fotómat. A kép persze rossz minőségű, a két kezem közé meg cybersárga
Balaton feliratot varázsoltak. Kérdeztük a boltost, honnan szerezte be a lapokat, persze azt mondta, hogy fogalma sincsen. Az ő boltjában csak úgy teremnek a kólák, kenyerek meg képeslapok...






5 megjegyzés:

  1. Ciripke, szia,

    gondolom, nem vágytál ilyen formában a hírnévre, mégis sztár lettél :) Jó ez a szó, nem??

    A lényeg: érezzétek nagyon jól magatokat, kellemes talpfrissülést és csobbanásokat kívánok, puszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia Cirip! Nekem fáj ez. Nem hagynám annyiban ... További szép nyarat kívánok.

    VálaszTörlés
  3. Most jöttem meg, nagyon finoman simogatott a vize...

    VálaszTörlés
  4. Sajnos ez a mai helyzet. Az internetre kitett képeket sokan "szabad prédának" veszik...
    Legalább kapsz az eladások után részesedést? :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Merci, Lackó, hát igen, nem vágytam rá ilyen formában,különösen bosszantott, hogy míg igényes, szép, minden információval ellátott képeslapokat láttam 70 forintért, ezért a rossz minőségű lopványért 150 forintot volt merszük kérni.

    Paparazzo, üdvözöllek, a részesedés:)) az eladó nem is értette mi itt a probléma -"miért,egész csinosnak tetszik lenni"...Az a szomorú, hogy az ismert viszonyok miatt, utánajárni sem érdemes a dolognak, úgyis te kerülsz ki vesztesen.

    VálaszTörlés