2010. dec. 10.

Colazione degli Angeli

.
.

A reggeli felkeléssel és a reggelivel hadilábon állok. Marci nagyon korán kel, akkor én maximum csak egy kávét kívánok, és azt szorongatom fél órán át teljes kábultságban. Mostanában Sofia blogját nézegetve sokszor gondolok rá, milyen szép pillanatokról maradok le... Csodálom, ahogy reggelente gyönyörűen megterít, gyertyát gyújt, croissantot vagy finom kakaót készít és élvezi az eső napsugarakat. Csodás lehet! 
Mivel őt most nagy öröm érte, neki küldöm a mi ritka békés reggelink
 egyikét:)



6 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Gyönyörűek a képek! De nehogy azt hidd, hogy én egész életemben így reggeliztem, úgyhogy még van időd:)
    Szép hétvégét kívánok nektek:)

    VálaszTörlés
  2. Én is Sofia blogját nézegetem gyakran, ha azt akarom, hogy jó, puha, nyugodt érzés kerítsen hatalmába. Sofia megadja a módját mindennek, az étkezésnek is. Persze, nem mindig, de már az is nagyszerű, hogy alkalmankként megteremti maga és más számára a varázslatot. Nekünk blogosoknak is.
    Azóta én is többször így...!:-)

    VálaszTörlés
  3. Igazad van Sofiával kapcsolatban, Évának is, de a te képeid is nyugalmat, melegséget árasztanak. Én most csendben el is illannék...

    VálaszTörlés
  4. "Azóta én is többször így...!:-)"
    Ezt írtam, és pontosítani szeretném, mert talán félreérthető:
    Azóta én is többször így reggelizem.:-)
    Ezt akartam írni.
    Mercivel egyetértek,Ciripbogárhoz is öröm jönni. Járok is, és még folytathatnám, hogy kikhez.Te is köztük vagy, Merci. Kiírom most, hogy "stb." , mert szerencsére sok olyan blogot találtam, ahol megtalálom a békét és a szépséget.
    Sofiáról írtam, mert Ciripbogár róla írt a bejegyzésében, őt szólította meg.Csatlakoztam hozzá.
    Még el akarom mondani,hogy mikor először szétnéztem a Blogspotban egy angol nyelven írt blog után Sofia blogját találtam meg, amit olvasni kezdtem napi rendszerességgel, főleg esténként.
    Hogy végül úgy döntöttem, hogy maradok a Blogspotban, és folytatom a megkezdett, friss blogom, az éppen Sofia volt.
    Utána még szerencsére nagyon sok más blogot és szerzőjét megtaláltam, és hálás vagyok, hogy így alakult.

    VálaszTörlés
  5. Éva, én is pontosan emlékszem, amikor rátaláltam Sofia blogjára. Anyuéknál voltam, otthon, és teljesen belemerültem a hangulatokba. Másnap kimentünk Kisorosziba, a kedvenc szigetcsücsökhöz.
    Nekem személy szerint nagyon sokat adnak a blogjaitok...(jobb oldalt látszik is a lista) soha nem gondoltam volna, hogy milyen soka. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Egyikőtöknek sem kell szégyenkeznetek. Blogjaitok a manapság oly ritka harmóniát, kellemet, szépséget sugározzák, ám megsem giccsesek. Valahogy kihozzátok a jót az emberekből, Lányok! :)

    VálaszTörlés